среда, 3 августа 2016 г.

Обърканата Му Работа

Нещо се е сбъркало...Или аз съм се побъркала...
Мъжете ловят покемони, а не жени. Мъжете си правят кола маска цяло тяло, а жените по често обличат дънки. Мъжете се притесняват да се запознават със симпатични момичета, а последните понякога директно ги канят в тях "да поливат цветя заедно".
Жените не могат да се определят какво искат от мъжете, а последните не спират да искат само секс от тях. Жените все по често се отказват да готвят и да чистят, а мъжете се примиряват, че светът не се върти около тях. Жените се научават да поправят кранове, а мъжете да скубят веждите.
Искаме да имаме постоянен партньор, но и искаме свобода. Искаме изненади, но искаме и сигурност в утрешния ден. Искаме постоянство и защита, но искаме да пътешестваме и да рискуваме. Искаме хората да ни разбират, когато самите ние не познаваме себе си добре.
Объркани сме в собствените ни  чувства и емоции. Четем книги и статии, в опита да намерим себе си. Търсим "Аз-а" ни по различни семинари и на Уoutube канали. 
Време е да бъдем себе си. Да се прислушаме към вътрешния ни глас и сърцето. Да направим това, което отдавна не се осмеляваме да направим. Да практикуваме съвети, които сме научили от книги, статии та дори и приятели. Да проявим истинското ни Аз без да се страхуваме, че някой няма да го приеме. F*ck them all! 

1 комментарий: